Ups inverter nasıl çalışmaktadır.

23-07-2022 16:57
Ups inverter nasıl çalışmaktadır.
Uzun süreli Ups (kesintisiz Güç kaynağı) ihtiyaçlarınız için çalıştıracağınız cihaza göre 500 watt ,1000 watt, 2000 watt, 3000 watt Tam sinüs Ups inverterlerimiz mevcuttur.
bu inverterlerden biri ile ne kadar süre elektrik kesintisinde cihazlarınızın çalışmasını istiyorsanız . ona göre akü veya akü grubu bağlayarak Sessiz bir enerji kaynağına sahip olursunuz. En sessiz jenaratöre sahip olmuş olursunuz. isterseniz Ups inverter ve Akülerinizi taşınabilir panoya yerleştirdiğinizde ise bağ, bahçe ve kamplarda elektriğin olmadığı yerlerde elektrikli cihazlarınızı çalıştırabileceksiniz. 

Elektrik kesildiği anda otomatik devreye girmektedir. elektrik geldiği anda otomatik  olarak cihazlarınızı şebekden besleyebileceksiniz. 


Alpex inverterde ise çalıştırdığınız tüm yük şebekeden besleknirken akülerinizde aynı anda 15A ile şarj edilecektir.
Diğer marka inverterler için; 12V 40A tüketen bir elektrikli cihazınız var diyelim ve ups veya şarjlı inverteriniz şarj cihazının 20A olduğunu varsayalım bu durumda 20A şebekeden gelecek kalan 20A ise aküden kullanılacağı için akülerinizin şarjının bitmesi ile karşı karşıya kalacaksınız.
Yukarıda yazdığımız sebeplerden ötürü Alpex ups inverter kullandığınızda akü ömrünüz ve inverter ömrünüz artacaktır.
Alpex ups inverterler şebekeden çalışırken; invertere bağlı olan alıcıları aküyü kullanmadan devre dışı bırakarak şebekeden çalıştırmaktadır aynı zamanda aküyü şarj etmektedir.
Bazı marka ups inverterlerde şebekeden çalışırken; şebekeden akü şarj edilmekte ve invertere bağlı olan alıcılar akü ve inverter devrede olarak çalışmaktadır bu durum hem akünün ömrünü hemde inverterin ömrünü azaltmaktadır.
Alpex inverterleri hem 40 derece sıcaklıkta fan açması sebebiyle daha kaliteli elektronik malzemelerden imal edilmiştir hem daha az fan sesi mevcuttur hemde ömrü daha uzundur ayrıca profesyonel teknik servis süreleri minimum düzeydedir diğer rakiplerine göre 3’te 1 sürede ürün servisten çıkmaktadır. 
Bu sebeplerle Alpex marka inverterleri Karaarslan Mühendislik şiddetle tavsiye etmektedir.

Alpex marka inverterler için tıklayınız.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.