Güneş enerjili sulama sistemleri (Solar sulama paketleri )

18-03-2024 22:57
Güneş enerjili sulama sistemleri (Solar sulama paketleri )
1hp’den başlayarak Monofaze ve trifaze olan tüm dalgıç pompalarınız Güneş enerji santrallerdeki engin tecrübelerimiz ile sorunsuz sistemler kurmaktayız.

Arazi’ye kurulum yapılabilen(Ongrid )Şebekeye Elektrik satışı yapılabilen Tarımsal sulama amaçlı ruhsatlı Kuyularınız için Güneş Enerji sistemleri kurdurarak Kış aylarında Gelir, Yaz aylarında ise faturanızdan kurtulabilirsiniz.(200 dönüm arazi olmak şartı ile )

 Birçok rakibimiz bu alanda b kalite veya defolu paneller kullanmaktadır. Karaarslan mühendislikte her zaman A kalite malzemeler ile En uzun ömürlü Konstrüksiyon sistemleri ve güçlü Mppt sorgulaması olan Motor sürücüler ile Kurulumlarınız gerçekleştirilmektedir. Ve sorunsuz sabah 7.30 dan itibaren su çıkaran sistemler yapmaktayız.

Güneş enerjili sulama sistemleri ( Solar sulama sistemleri ) malzeme fiyatları için https://www.kamusolar.com/kategori/tarimsal-sulama-sistemleri ne bakabilirsiniz. 

Daha ekonomik olan DC solar Pompalar için https://www.kamusolar.com/kategori/gunes-enerjili-su-pompasi hem pompa veya pompa paketleri için e ticaret sitemizi ziyaret edebilirsiniz. 

Az su ihtiyacı olan DC Solar pompa kullanarak daha düşük maliyetler ile bu sistemleri kurabilmekteyiz.

Endüstriyel otomasyon firması olmamız sebebiyle dc panel ile aküsüz bir şekilde zamanlayıcı, depo dolunca sistemi otomatik kapatan, ve kuyuda su bittiği zamanlarda dalgıç pompayı durduran Türkiyede tek firmayız.

Yaptığımız veya sattığımız 1000' e yakın dc pompamız türkiye çapında çalışmaktadır. 

1 panel ve 24V Dc pompa ile günde 14 tona yakın 

 48V dc pompa ile günde 7 ton ile 35 tona kadar su çıkarmaktayız.

110 volt pompa ile saatte 7.5 ton , günde 55 tona yakın su verebilen sistemler yapmaktayız .

Türkiye de sadece firmamızın yaptığı Dc pompa sistemlerinde

Zaman ayarlı(arada pompayı dinlendirerek uzun ömür sağlayan), depoda ki şamandıra ile depo dolunca pompayı durduran ve kuyuda ki su bitince pompayı durdurmayı sağlayan özel pano Tasarımı yapmaktayız.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.